Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@18:47:49 GMT

چگونه مدارک دانشگاه آزاد را ترجمه رسمی کنیم ؟

تاریخ انتشار: ۲۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۴۲۵۲۸۵

چگونه مدارک دانشگاه آزاد را ترجمه رسمی کنیم ؟

مدارک تحصیلی شامل دانشنامه، ریزنمرات و ..... از مهمترین مدارکی است که می‌توان ترجمه کرد و باید به زبان مورد تایید سفارت مدنظرتان ترجمه رسمی شود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام رسمی آنلاین، ترجمه رسمی یعنی مدارک شما در دارالترجمه رسمی توسط مترجم رسمی روی سربرگ قوه قضاییه، ترجمه و ممهور به مهر مترجم رسمی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رسمی آنلاین قصد دارد در این مقاله فرآیند ترجمه رسمی مدارک دانشگاه آزاد را به طور کامل بررسی و به اطلاع شما عزیزان برساند.

مراحل دریافت و تایید مدارک تحصیلی با توجه به دانشگاهی که در آن تحصیل کرده اید (سراسری، آزاد و ....) متفاوت است.

دریافت و تایید مدارک تحصیلی دانشجویان غیرپزشکی و پزشکی دانشگاه آزاد

  دانشجویان می توانند پس از فارغ التحصیلی با مراجعه به بخش فارغ التحصیلان دانشگاه مهر و امضا های لازم را دریافت و مدرک خود را آزاد کنند.

مدارک تحصیلی شما باید دارای هولوگرام سازمان مرکزی دانشگاه آزاد بوده تا قابلیت ترجمه رسمی داشته باشد. اگر مدارکتان پس از تاریخ 01/11/88 صادر شده است دارای هولوگرام رسمی سازمان مرکزی می باشد و نیازی به تایید آن ندارد، اما اگر مدارکتان قبل از تاریخ 01/11/88 صادر شده است، باید به دریافت مهر و هولوگرام رسمی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اقدام نمایید.

برای مدارک رشته های پزشکی علاوه بر هولوگرام و مهر سازمان مرکزی دانشگاه آزاد که همانند رشته های غیر پزشکی ضروری است، دریافت مهر و امضاء واحد علوم پزشکی دانشگاه آزاد یا مهر وزارت بهداشت و درمان الزامی می باشد.

تایید ریز نمرات دانشگاه آزاد در هر سالی که صادر شده است تفاوتی ندارد و متقاضی باید مهر تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد را دریافت نماید. البته دقت داشته باشید که ریزنمرات شما باید در قالب مورد تایید سازمان مرکزی دانشگاه آزاد باشد وگرنه ریزنمرات شما توسط سازمان مرکزی تایید نمی شود. در صورتی که در حال پیگیری مراحل دریافت ریزنمرات خود هستید کافیست از واحد آموزش دانشگاه خود بخواهید که ریزنمرات شما را در قالب مورد تایید سازمان مرکزی صادر نماید تا قابلیت تایید و ترجمه داشته باشد.

آدرس سازمان مرکزی دانشگاه آزاد برای تایید مدارک: تهران، انتهای بزرگراه شهید ستاری (شمال)، میدان دانشگاه، بلوار شهدای حصارک، سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی کد پستی: ۱۴۷۷۸۹۳۸۵۵ تلفن تماس : ۰۲۱-۴۷۴۸

برای اطلاعات بیشتر می توانید وارد صفحه تایید مدارک دانشگاه آزاد برای ترجمه ما شوید.

 پس از فرآیند تایید و دریافت مدارک باید آنها را به زبان مورد تایید سفارت کشور مدنظرتان، در دارالترجمه رسمی، ترجمه کنید. هزینه ترجمه مدارک مصوب است و توسط اداره کل امور مترجمان رسمی کشور تعیین و به همه دارالترجمه ها ابلاغ می شود. مدارکی که توسط مترجم رسمی ممهور شده اند، ارزش قانونی دارند اما برخی کشورها اخذ مهر دادگستری و وزارت امور خارجه را برای مدارک ترجمه شده الزامی می دانند. بنابراین متقاضی باید با پرداخت هزینه تاییدات لازم را دریافت نماید. تعرفه هزینه مهر تاییدات دادگستری و وزارت خارجه برای تمامی زبان ها یکسان اما بسته به نوع مدرک و تعداد صفحات آن متفاوت می باشد، که توسط این دو وزارت خانه تعیین و به همه دارالترجمه ها ابلاغ می شود. برای مشاهده اطلاعات دقیق تر می توانید وارد لینک زیر شوید.

هزینه مهر دادگستری و وزارت خارجه

رسمی آنلاین با دارا بودن مترجمینی مجرب و با سابقه به منظور صرفه جویی در وقت و هزینه خدمات ترجمه رسمی مدارک و دریافت تاییدیه های دادگستری و وزارت امور خارجه و در نهایت تایید سفارت کشور مقصد را برای تمامی افراد در سراسر نقاط کشور به صورت غیرحضوری انجام می دهد. متقاضیان عزیز می توانند با کلیک روی لینک زیر پس از مشاهده پیش فاکتور هزینه ترجمه مدارک سفارش خود را ثبت کنند. کارشناسان رسمی آنلاین از طریق تماس تلفنی سفارش آنها را پیگیری و در اسرع وقت تحویل می دهند.

همچنین تیم پشتیبانی رسمی آنلاین از طریق واتساپ و یا تماس تلفنی از طریق شماره های زیر آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می باشد.

ثبت سفارش

021-66469735

021-66469720

سایت رسمی آنلاین: www.rasmionline.com

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ترجمه مدارک دانشگاه آزاد اسلامي دارالترجمه رسمی آنلاین سازمان مرکزی دانشگاه آزاد دادگستری و وزارت مدارک تحصیلی رسمی آنلاین تایید مدارک ترجمه رسمی مورد تایید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۲۵۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»

به گزارش تابناک اقتصادی؛ هرسال خبر خوش افزایش مبلغ وام ازدواج در قوانین بودجه ای، برای بسیاری از زوج‌های جوان امیدوار کننده است تا بتوانند با دریافت این وام، بخشی از مشکلات اقتصادی شروع زندگی را پوشش دهند؛ اما مشکل از جایی شروع می‌شود که سروکار این جوانان متقاضی به شعب بانک‌ها و سامانه بانک مرکزی می‌افتد و تازه شروع ماجرایی جدید و دشوار است.

بر اساس قانون بودجه مصوب مجلس شورای اسلامی برای سال جاری، تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آن‌ها بعد از ۰۱‏/۰۱‏/۱۳۹۹ بوده است، مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان با دوره بازپرداخت ده ساله است و همچنین این تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای زوج‌های زیر ۲۵ سال و زوجه‌های زیر ۲۳ سال به مبلغ ۳۵۰ میلیون تومان افزایش یافته است؛ بنابراین با در نظر گرفتن زوج زیر ۲۵ سال و زوجه زیر ۲۳ سال، مجموع وام ازدواج برای این دو نفر، به رقم ۷۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

در این میان، بانک مرکزی نیز در ابلاغیه اجرای قانون مذکور تاکید داشته است که پس از اعتبارسنجی متقاضیان و در صورت عدم تکافوی اعتبار آنها، به منظور تأمین رکن ضامن، مؤسسات اعتباری موظفند با توثیق حساب یارانه یا سهام عدالت متقاضیان یا بستگان درجه اول از طبقه اول آن‌ها یا سایر دارایی‌های مالی وی یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن نسبت به پرداخت تسهیلات اقدام نمایند. همچنین مسئولیت حسن اجرای این بند بر عهده بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، مؤسسات اعتباری و تمامی مدیران و کارکنان ذی‌ربط می‌باشد. عدم اجرای هر یک از بند‌های این تبصره (مشتمل بر تأخیر در پرداخت این تسهیلات یا دریافت ضمانت فراتر از حدود این قانون) تخلف محسوب شده و در مراجع ذی‌صلاح قابل پیگیری است.

اما به رغم تاکید و دستور بانک مرکزی مبنی بر اینکه برای شرایط ضامن؛ حساب یارانه یا سهام عدالت هم قبول است و یا تنها دریافت یک فقره سفته و یک نفر ضامن برای دریافت وام ازدواج کفایت می‌کند، اما بانک‌های عامل در شعب خود، به این قوانین توجهی ندارند و این روند سخت و دشوار باعث شد تا در سال گذشته شاهد صف طولانی از متقاضیان وام ازدواج باشیم. اتفاقی که منجر به ورود به رئیس جمهور هم شد؛ به گونه یا که تیرماه ۱۴۰۲ رئیس دفتر رئیس جمهور در نامه‌ای به رئیس کل بانک مرکزی، دستور‌های دکتر رئیسی درباره پرداخت وام ازدواج به متقاضیان را صادر کرد که از آن جمله، صفر شدن صف وام ازدواج تا پایان تابستان سال جاری بود. در بند ۴ به صراحت بیان شده بود: صف متقاضیان وام قرض‌الحسنه ازدواج تا پایان تابستان سال جاری باید به صفر برسد.

دستوری که نه تنها تا پایان شهریور ۱۴۰۲ محقق نشد، بلکه تا پایان سال هم صف وام ازدواج به صفر نرسید؛ به گونه‌ای که طبق آخرین آمار بانک مرکزی در سال گذشته ۷۷۱ هزار وام ازدواج به میزان ۱۵۷ هزار میلیارد تومان به زوج‌های جوان پرداخت شده است و ۱۴۹ هزار نفر هم هنوز در صف وام مانده اند. حالا با این اوصاف، در سال جاری و با افزایش مبالغ وام ازدواج، چالش جدیدی پیش روی مردم قرار گرفته است به نام نداشتن اعتبار پرداخت وام ازدواج!

بررسی‌ها نشان می‌دهد بودجه این وام مانند سال گذشته، ۲۰۰ هزار میلیارد تومان است و برای امسال افزایش نیافته است. این در حالی است که طغیانی سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفته است "برآورد ما این است که این میزان بودجه جوابگو نیست و صف طولانی خواهد شد."

هرچند باید یادآور شد که نظر مجلس بودجه ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی برای وام ازدواج در سال جاری بوده است، اما زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه بیان داشته است: بانک مرکزی خیلی فشار آورد، رایزنی کرد تا این ۳۰۰ هزار میلیارد تومان مورد نظر مجلس را به ۲۰۰ همت کاهش دهد.

از سوی دیگر بانک مرکزی اعلام کرده است هنوز ارقام ابلاغی به بانک‌ها در شورای پول و اعتبار نهایی نشده است و هیات عالی بانک مرکزی تعیین خواهد تا توان شبکه بانکی چقدر است.

گرفتاری جدید برای متقاضیان وام ازدواج

حال از همه این مشکلات و مسائل که بگذریم، چند وقتی است که متقاضیان دریافت وام ازدواج در همان شروع روند اداری دریافت وام، با مراجعه به سامانه بانک مرکزی برای ثبت درخواست وام ازدواج با پیامی مواجه می‌شوند که بیان می‌کند: «در حال حاضر هیچ بانکی در استان انتخابی شما دارای اعتبار نمی‌باشد، دوباره تلاش نمایید».

این پیام عجیب سامانه بانک مرکزی نشان می‌دهد به رغم قانون مجلس و ابلاغیه بانک مرکزی، هنوز بانک‌ها اعتباری برای پرداخت وام ندارند و در نتیجه فرآیند ثبت درخواست متقاضیان در همین شروع کار، سرانجامی ندارد و آن باید چشم انتظار اقدام مسئولان بانک مرکزی باشند. تصویر زیر نمونه‌ای از این اتفاق است که برای یکی مخاطبان تابناک در شهر تهران افتاده است؛

پیش‌تر نیز خبرگزاری صداوسیما در مطلبی به نقل از یک شهروند متقاضی وام ازدواج نوشته بود: "سلام، مدتهاست از برج ۱۲ سال۱۴۰۲ وارد سایت میشویم برای ثبت نام وام ازدواج شهر کرمان بانک‌های اصلی ملی، صادرات، تجارت و ملت خیلی وصل نشدن فقط موسسه اعتباری اونم به مدت چند دقیقه لطفا پیگیری کنید."

بیشتر بخوانید:

دریافت وام ازدواج هر روز سخت‌تر از دیروز

در کنار این مشکل، چند ماه قبل نیز یکی از مخاطبان تابناک در پیامی از مانع جدید بر سر راه دریافت وام ازدواج گفته بود و بیان داشت: "هنگام مراجعه به بانک تازه مشخص می‌شود، نه تنها خبری از حذف ضامن نیست، بلکه به سلیقه رئیس شعبه و معاون و کارمند و ... ضامن باید دارای همه مشخصه‌ها باشد و از همه مهم‌تر برگه کسر از حقوق داشته باشد. (چیزی که بیشتر ادارات از دادن آن تا حد ممکن امتناع می‌کنند) مدتی بعد با رفتن حضوری به بانک مورد نظر با این جمله روبه رو می‌شود که بنا بر بخش نامه جدید، شما باید برای انجام و دریافت وام، به شعب محل سکونت خود مراجعه کنید؛ البته پیش از آن ملزم هستید که یا خود، نام نویسی را حذف کرده یا ما خود در سیستم تسهیلات، نام شما را حذف می‌کنیم... و دوباره روز از نو و روزی از نو... حال آنچه سوال برانگیز است اینکه خانم و آقایی که هر دو کارمند هستند و بیشترین ساعت روزشان را در محل کارشان می‌گذرانند و ترجیح می‌دهند بیشتر امور اداری و زندگی خود را در همان نزدیک محل اداره و کار خود انتخاب کنند و انجام دهند، چگونه می‌توانند برای دریافت وامی که نیاز به مراجعه چندین باره خود و ضامن‌ها به بانک دارد، هر بار مرخصی بگیرند و به شعب بانک محل سکونتشان بروند؟! "

 

دیگر خبرها

  • پاسخ عجیب بانک مرکزی به درخواست زوج‌های جوان: «هیچ بانکی اعتبار پرداخت وام ازدواج ندارد»
  • راهنمای دریافت ویزای تایلند
  • جدول زمانبندی نقل و انتقال دانشجویان پزشکی/ آخرین مهلت ثبت نام
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • گواهینامه‌های‌ تقلبی، قربانیان‌ واقعی!
  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • متا راه‌اندازی برنامه‌ای تشویقی برای سازندگان در تردز را تایید کرد
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات